15 Χρόνια 41 Street Cafe στον Υμηττό

Το 41 Street Cafe ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!!

21 Ιανουαρίου 2023 το 41 Street Cafe

γιορτάζει τα  15 χρόνια λειτουργίας του κάτω από την ίδια διεύθυνση και  διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία για τις παροχές που προσφέρει ως ένας χώρος καφεστίασης αλλά παράλληλα και ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων .

Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων λόγω των πολυετών συνεργασιών μας με προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές, ταυτόχρονα με την  απαράμιλλη φροντίδα για κάλυψη των επιθυμιών των πελατών μας, μάς έδωσαν τα όπλα για να διατηρήσουμε την ταυτότητα και τον χαρακτήρα μας, ειδικά όλη την περίοδο της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.

Πριν 15 χρόνια, λοιπόν, ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε και να πράττουμε τις δράσεις μας για την Τέχνη, τον Λόγο,  τη Φύση, έχοντας ως επίκεντρο τον Άνθρωπο .

Λειτουργήσαμε ως bar-theater (2008-2010) πρωτοχορέψαμε latin χορούς (2011-2013), διοργανώνοντας παράλληλα μουσικές βραδιές, αλλά και εκθέσεις ζωγραφικής (2010-2017).

Μας ενέπνευσε ένας πίνακας ,μέσα στην περίοδο της πανδημίας  και ξεκίνησαμε τους Διαγωνισμούς Δημιουργικότητας (Ποίηση) ενώνοντας την Τέχνη και τον Λόγο (2020-2023), παράλληλα με παρουσιάσεις βιβλίων, οι οποίες έχουν να μας πουν “κάτι” .

Αθλούμαστε, εργαζόμενοι και πελάτες, συμμετέχοντας στις ποδηλατικές μας διαδρομές, αλλά μαθαίνουμε και για τον τόπο μας, τον Υμηττό,  κάνοντας περιηγητικές διαδρομές (2020-2023).

Είμαστε παρόντες σε συλλογικές φιλοζωικές, ανθρωπιστικές και πολιτιστικές δράσεις γιατί θέλουμε να βοηθούμε!!!

Κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα με τα events που διοργανώνουμε ή στον χώρο μας ή όπου αλλού εμπνευστούμε!!!!

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, λαμβάνοντας τα ερεθίσματα που μας δίνει η εποχή μας!!!!

Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί με την παρουσία σας πίνοντας τον καφέ σας, ένα ρόφημα ή το ποτό σας, εμείς  εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε και να λειτουργούμε!!!

21 Ιανουαρίου 2023 το 41 Street Cafe γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του έτσι όπως ξεκίνησε:

Με μια θεατρική παράσταση, έναν θεατρικό μονόλογο με την Αντωνία Καλαθιανάκη.

Δίνουμε ξανά το στίγμα μας, δείχνουμε ξανά τον χαρακτήρα του 41 Street Art Cafe  και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα από τα events που αγκαλιάζετε με θέρμη!

Σας περιμένουμε!

41 Street Cafe Α.

Λεντάκη 41 – Υμηττός

τηλ. 210 76 20 254 

6980041009 (Ευαγγελία Νούτσου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)

 

 

error

Θα θέλατε να είστε φίλος μας;